Hemur Enge E1 kampioen!

De E1 van Hemur Enge heeft afgelopen zaterdag de titel in de wacht gesleept. In een directe confrontatie met de concurrent, de E van Wageningen, werd er gestreden om het kampioenschap en gewonnen met 4-3.

De eerste ontmoeting tussen beide ploegen eindigde in een gelijkspel, dus het was bekend dat beide ploegen aan elkaar gewaagd waren. Hemur Enge begon de wedstrijd sterk en leek snel op voorsprong te komen. De ploeg scoorde snel, maar de spanning werd hen te veel, want er werd een eigen doelpunt gemaakt. Eerst werd er nog gejuicht door zowel de spelers als een deel van het publiek, maar het doelpunt telde voor Wageningen.

Beide ploegen waren even van hun stuk gebracht en het duurde een tijdje voordat er weer gescoord werd. Gelukkig gebeurde dit keer aan de juiste kant van het veld. Hierna leek Hemur Enge sterker te worden en kwam op een 2-1 voorsprong.

Maar Wageningen was zeker nog niet verslagen. Ze speelden goed en hadden veel pech in de afronding. Toch wisten zij ook te scoren, waardoor de wedstrijd gelijk op bleef gaan.

De spanning was voelbaar op de Burgwal. Een aantal ouders en grootouders liep zenuwachtig heen en weer, maar de spelers in het veld hielden het hoofd koel. Bij het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter barstte aan de Amerongse kant het feest los!

De spelers van Hemur Enge werden ook zeer sportief gefeliciteerd door hun tegenstanders, een knappe prestatie van deze jonge ploeg. Complimenten voor hun coaches en het meegereisde publiek.

Trainers Isabella, Briit en Meike mogen ontzettend trots zijn op hun jonge ploeg: “Met dit leuke team zien we echt groei. We proberen iedere speler te ontwikkelen en ons te richten op een goede sportieve prestatie, maar ook op de gezelligheid. Een goede mix voor succes!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.