Hemur-Enge D1 – Wageningen D5

Zaterdag speelden we thuis tegen Wageningen D5. De uitwedstrijd wonnen we nipt met 8-9, het is een jong team met snelle spelers. We wisten dat het moeilijk zou worden, zeker met de warmte. Hidde, Julia en Rick ontbraken en daarom deed Dajo mee en stond Noa reserve. In de eerste helft kwamen we met 3-0 achter, omdat het aanvalsvak verzuimde om te scoren. Meerdere doorloopballen werden gemist. De tweede aanval liep beter en we kwamen met 4-3 voor. In de rust hebben we besproken wat er verbeterd moest worden. Dat was vooral het scoren, want de ene mooie aanval volgde de andere op. Het vak dat in de eerste helft vergat te scoren, maakte dat in de tweede helft meer dan goed! Dajo scoorde er wel 5, Jochem, Rosa en Britt scoorde ook. We kwamen 6 doelpunten los. In de laatste 12,5 minuut mocht Noa invallen in het aanvalsvak. Dit deed ze zeer goed! In dit vak scoorde Ilse 5x, Meike en Joes. Teun had echt pech, zijn mooie afstandsschoten verdiende meer! De score werd uiteindelijk: 15-9 waardoor we in ieder geval gedeeld kampioen zijn geworden.

We hopen deze goede reeks over twee weken in Bennekom tegen DVO voort te zetten. We staan 2 punten los van DVO, dus ook een gelijkspel volstaat met het “echte” kampioenschap.

We zijn vooral trots op het getoonde spel en de vooruitgang die de kinderen hebben laten zien dit jaar!