Hemur Enge D1 sportploeg van het jaar!

WAUW! Hemur Enge D1 is afgelopen vrijdagavond tijdens het sportgala van de gemeente Utrechse Heuvelrug gekozen als sportploeg van het jaar!! 
#toppertjes #amerongen #sportploegvanhetjaar #sportgala #utrechtseheuvelrug

Gefeliciteerd!

Waarom onze D1?

Het in de wacht slepen van de titel ‘Veldkampioen 2019’ is een knappe prestatie van de jongens en meiden van Hemur Enge D1. Deze spelersploeg is – in de huidige samenstelling – een tamelijk jong team. Toch zijn Isabelle, Nikki, Suus, Lotte, Cloë, Rosanne, Annemijn, Hidde, Kijan en Bent snel en goed op elkaar ingespeeld.

Zeker in de aanval zijn zij toppers! Het was een spannende veldcompetitie die tot de laatste wedstrijd boeiend bleef. Het lukte de D1 op doelsaldo de kampioensbeker van de poule te winnen. Ook tijdens het huidige zaalseizoen zet de D1 onder bezielde leiding van Rene van den Berg en Gert-Jan Kroeze alles op alles om iedere wedstrijd te winnen. De dames zijn superfanatiek en gretig. Ze zouden het liefst de tegenstander opvreten. De heren schikken zich in de meer ondersteunende rol. Zij zijn supergoed in het aangeven en afvangen van ballen. Tijdens de trainingen – gegeven door Sjoerd van Eck – is iedereen net zo fanatiek als tijdens de wedstrijd. Dat belooft wat voor de komende jaren!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.