Hemur Enge D1 kampioen!

Vandaag was de kampioenswedstrijd tegen Woudenberg D2. Veel ouders waren al voor 11:00 uur in de sporthal om spandoeken op te hangen en ballonnen op te blazen. De Sporthal zag er erg super uit! In de voorbespreking zagen Tim en ik allemaal gespannen koppies. We moesten winnen om kampioen te worden. We begonnen goed aan de wedstrijd.

In de rust stonden we met 10-2 voor. We wilden graag dat iedereen zou scoren, dat is niet helemaal gelukt, maar iedereen heeft zijn/haar steentje bij gedragen. Echt een TEAM prestatie. Ook de geleerde “trucjes” van Tim werden uitgevoerd en de technieken van Hella ook (op 1 been schieten). Dit team heeft echt sprongen gemaakt, daar zijn wij super trots op. De uitslag was: 22-3.

Het feest was compleet, er was mega veel publiek. kijken. De taart (met onze teamfoto erop) komt smaakte ons prima en de broodjes knakworst bij Britt thuis ook. ’s Middags mochten we met het eerste mee oplopen en ’s avonds hebben we met zijn allen bij de Brabander gegeten. Na nog een potje straatvoetbal met Tim en Lotte was de koek op. Wat een leuke dag was dit voor iedereen.

Iedereen super bedankt voor jullie hulp en support tijdens de wedstrijd.

Groetjes, Hella, Tim en Diane

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.