Hemur Enge D1 – Arena D1

Vandaag speelden we de wedstrijd tegen Arena D1. De uitwedstrijd hadden we met 10-3 gewonnen. We hadden daarom het vertrouwen dat we dat vandaag zouden kunnen verbeteren. We hadden 4 dames die niet helemaal fit aan de wedstrijd begonnen. Rosa was een paar dagen ziek geweest. Britt heeft last van haar voet en kan niet goed lopen, Julia was ‘s morgens ziek geworden en Ilse had een bal tegen haar oog gekregen tijdens de gymles op school. Maar alle meiden wilden ten koste van alles spelen. Dit hebben ze uitstekend gedaan!

Ze hebben zelf gescoord en ook de aangeef voor de heren goed neergezet, waar vooral Jochem en Teun profijt van hadden! Hidde en Rick pikte ook een doelpunt mee. Leuk om te zien dat iedereen kan scoren in dit team. We wonnen de wedstrijd met 18-5.

Nu komen er 2 belangrijke uitwedstrijden aan, waarbij we gaan proberen om met net zoveel inzet te spelen als vandaag. We gaan ons best doen om de overwinning over de streep te trekken! Na de wedstrijd zijn een aantal spelers gebleven om Tim aan te moedigen bij het eerste. Dat heeft geholpen, want ze hebben een punt uit het vuur gesleept.

Groetjes van de D1

1 Comment

    jeroen-de.vries@outlook.com'
  • Was een erg leuke en spannende wedstrijd.
    Vooral of ze de 20 konden halen zodat Tim moest trakteren….

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.