Hemur Enge D wint overtuigend zijn 2e wedstrijd

Zaterdag stond er voor het D-team een thuiswedstrijd tegen Sparta uit Nijkerk op het programma. Na de 9-5 overwinning van vorige week op Odik wilde men voor eigen publiek winnen en veel doelpunten maken.

Door afwezigheid van Timo mochten Virginia en Alwin beiden een helft met het D-team meedoen en deden dit voortreffelijk. Hemur Enge begon goed aan de wedstrijd en kreeg veel kansen. Toch duurde het even voordat er gescoord werd. Hemur Enge vond de 1e helft 2 keer de korf, maar op slag van rust scoorde Sparta van afstand. Ruststand: 2-1.

Hemur Enge begon goed aan de 2e helft, want door doelpunten van Femke, Marijne en Job stond het na 10 minuten 6-2 en was de wedstrijd gespeeld. Hemur Enge vond het nog niet genoeg en had de ene naar de andere kans en door doelpunten van Demi en Kyra stond er bij het laatste fluitsignaal 9-2 op het scorebord.

Hemur Enge speelde een leuke en goede wedstrijd en staat nu op een verdienstelijke vierde plek. Zaterdag speelt het team uit tegen Woudenberg. Natuurlijk wil Hemur Enge D de laatste wedstrijd van het jaar winnend afsluiten.