B1 wint van DVO

Tussen de buien door was het afgelopen zaterdag ontzettend mooi weer op de Burgwal. Het zonnetje scheen ook voor de B1 van Hemur Enge. De B’tjes wonnen overtuigend van DVO B4 met 16-3.

Dajo en Meike begonnen deze week op de bank en zagen hun teamgenoten al snel op een voorsprong komen. Met een 8-3 ruststand ging de ploeg de rust in, geen overtuigende voorsprong. Maar binnen het veld leek er weinig aan de hand.

Dit bleek ook wel in de tweede helft, want de Amerongse korfballers hebben geen tegendoelpunten hoeven incasseren, maar wisten wel weer 8 keer de korfbal te vinden. Met deze eindstand kon hun coach niks anders dan tevreden zijn.

Volgende week is de B1 vrij, de ploeg heeft dus een extra weekje om zich voor te bereiden op de volgende tegenstander.