B1 start seizoen overtuigend

De B1 onder leiding van Lisanne Bode en Erwin Reede is afgelopen zaterdag het korfbalseizoen met een overtuigende zege begonnen. De B-aspiranten van Hemur Enge ontmoeten de B2 van Reehorst ’45 in een vriendschappelijk wedstrijd in Ede. Deze tegenstander treft de B1 ook in de reguliere competitie omdat de poule nogal veel wijzigingen kent. In een gezellige sportieve ontmoeting konden beide ploegen testen hoe zij ervoor staan.

De B1 lijkt de zomervakantie goed zijn doorgekomen en stond met de rust al met 2-6 voor. En tijdens het tweede gedeelte van de wedstrijd werd duidelijk dat de verdediging van Hemur Enge goed presteert, want er hoefde nog maar 1 tegendoelpunt worden ge├»ncasseerd. Met een eindstand van 3-10 kon coach Lisanne tevreden terug kijken: “We hebben een zeer gemotiveerde ploeg, dit zie je tijdens de training en hebben we vandaag in actie kunnen zien”.

De ploeg ontving voorafgaand aan de wedstrijd nieuwe training/inschietshirts van sponsor Vermeulen Woninginrichting. Nu speelt de ploeg niet alleen als profs, maar zien ze er ook zo uit.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.