Hemur Enge zoekt trainer

Wij zoeken een enthousiaste trainer/coach voor ons eerste team. Het team is zeer gemotiveerd en heeft de afgelopen jaren veel geleerd. Om de prestaties van het team verder te laten groeien, zijn we op zoek naar een trainer/coach die hen daarbij helpt. Wil jij jouw kennis inzetten om dit team te laten bloeien?

Wij zoeken een trainer/coach die…

  • houdt van een uitdaging
  • op een positieve manier coacht
  • graag toelichting geeft bij de oefeningen
  • motiverend en enthousiasmerend is richting de spelers.

Herken jij je hierin? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat bieden we jou?

Het eerste team van Hemur Enge bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde spelers. De spelers trainen twee keer per week anderhalf uur. Het zijn gemotiveerde spelers die graag ook horen waarom ze iets beter op een bepaalde manier kunnen doen. Op dit moment hebben we één seniorenteam.

Het basisteam bestaat uit vijf dames en zeven heren. Bij de thuiswedstrijden kun je als coach ook putten uit de spelers van de A1. Ons eerste team staat dit seizoen in de zaal in de vierde klasse bovenaan en speelt op het veld in de vierde klasse. Binnen de lijnen wordt er voor elkaar geknokt, maar ook buiten het veld zijn ze een hechte vriendengroep. De groep is een combinatie van spelers die al jaren in de senioren spelen. Het eerste team stelt het zeer op prijs als de trainer na de training of wedstrijd ook nog blijft voor de gezelligheid.

Vanzelfsprekend bieden we een passende vergoeding.

Wie zijn wij?

Hemur Enge is een korfbalvereniging uit Amerongen aan het uiteinde van de Utrechtse Heuvelrug met circa 75 spelende leden. Tijdens het veldseizoen verblijven we op sportpark de Burgwal met onze eigen kantine en drietal kunstgrasvelden. Het zaalseizoen wordt afgewikkeld in sporthal de Ploeg.

Enthousiast geworden?

We gaan graag met je in gesprek! Neem dan contact op met Richard Ruitenberg, 06-51044326 of r.ruitenberg@hemurenge.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *