Hemur Enge wint wederom van SGV

Amerongen – Een maand geleden stonden SGV en Hemur Enge nog tegenover elkaar in de zaal. Tijdens deze ontmoeting haalde Hemur Enge het kampioenschap binnen, maar nu kwam SGV al medekoploper naar de Burgwal. En als extra “verrassing” mochten de Amerongerse korfballers aantreden op het grasveld in plaats van het kunstgras. Hetgeen niet iedere spelers met enthousiasme zag gebeuren.

Hemur Enge begon echter scherp aan de wedstrijd en in een mum van tijd liep de ploeg uit naar 7-2. Echter de ploeg van Arjan de Wit liet het hierna volledig lopen, hier wist SGV optimaal van te profiteren en kwam toch naar een gelijke stand van 8-8. Net voor rust pakte Hemur Enge de voorsprong nog terug, maar de Amerongers wisten dat zij deze stand geheel aan zichzelf te wijten hadden.

In de tweede helft werd het spel weer beter opgepakt. Waardoor Hemur Enge het heft weer in eigen handen nam, de Amerongse korfballers kwamen weer makkelijk te scoren en wisten weer uit te lopen op de Culemborgers. Met een eindstand van 17-13 mag de ploeg niet tevreden zijn, er werd dan wel gewonnen, maar Hemur Enge had het zichzelf niet zo moeilijk hoeven te maken wanneer het gewoon gedisciplineerd had doorgespeeld.

Hemur Enge bekleed op dit moment alleen de koppositie. Echter aanstaande zaterdag komt OEC op bezoek. De korfballers uit Helmond hebben al doel het kampioenschap in de vierde klasse: Hemur Enge is dus gewaarschuwd.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Checkbox GDPR is verplicht

*

I agree