Hemur Enge wint van Groen Zwart

Amerongen – Na een goede start van het zaalseizoen werd deze lijn afgelopen woensdag doorgezet in de inhaalwedstrijd tegen Groen Zwart. De Bornse korfballers verkozen de woensdag boven de zaterdag waardoor de selectie van Arjan de Wit doordeweeks moest aantreden.

Na de ontmoeting tijdens het veldseizoen werd al geconcludeerd dat Hemur Enge de betere ploeg was, maar coach de Wit wees erop dat de Groen Zwart in potentie een goede ploeg zou kunnen zijn. Groen Zwart wist destijds in de laatste fase van de wedstrijd zichzelf behoorlijk terug te vechten in de wedstrijd. Daarom was het belangrijk dat de Amerongse ploeg scherp begon aan de wedstrijd.

Maar ook ditmaal was Hemur Enge de sterkere ploeg, de Amerongse ploeg wist hun voorsprong in de eerste helft uit te breiden naar 12-4. Hetgeen coach de Wit niet ontevreden over mocht zijn. Na de rust bouwde Hemur Enge deze voorsprong gedegen uit. Via mooie acties wist Hemur Enge de eindstand naar 23-9 te brengen

Wederom een goede overwinning voor Hemur Enge, welke hierdoor mee blijven doen in de top van de poule. Maar daarbij moet gezegd worden dat Hemur Enge titelkandidaten Koveni en Arena nog moet treffen. Pas over een paar weken weten we of Hemur Enge zich hiermee kan meten.

Zaterdag moet eerst nog worden gestreden tegen de korfballers uit Zeewolde. Wolderwijd heeft het zwaar gehad in de eerste wedstrijden van het zaalseizoen, maar heeft al wel een redelijk aantal doelpunten weten te maken. De wedstrijd tegen Wolderwijd start op tijd: 13.40 in Zeewolde.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Checkbox GDPR is verplicht

*

I agree