Hemur Enge stunt niet tegen Kesteren

Je kunt het bijna een derby noemen, want afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen Kesteren op het programma. Hoewel Hemur Enge er rekening mee had gehouden dat het krachtverschil groot zou zijn, viel het de Amerongers toch tegen.

Hemur Enge kwam in het begin van de wedstrijd totaal niet aanbod, hierdoor kon het eerst wapenfeit van de Amerongerse korfbal pas na een 0-5 achterstand worden opgetekend. In het tweede gedeelte van de eerste helft leek Hemur Enge meer grip tegen krijgen op de Betuwenaren, hetgeen zorgde voor een 4-8 ruststand.

Deze lijn wist de formatie van Dennis Vermeulen helaas niet door te trekken en met maar twee doelpunten na de thee wist het geen potten te breken. Eindstand: 6-17

Hemur Enge 1 weet dat de komende twee wedstrijden zwaar zullen worden, zaterdag zal de ploeg afreizen naar Tiel en daarna zal het Midlandia in eigen huis ontvangen: twee potentiele titelkandidaten. Zaak voor Hemur Enge om het eigen spelletje te blijven spelen steeds beter op elkaar in gespeeld te raken…en misschien kan het één van de ploegen wel pijn doen.

Foto’s (Arnold Peeneman)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *