Hemur Enge start zaalseizoen overtuigend

VELP – Dat Hemur Enge geen zware middag zou krijgen stond al na enkele minuten vast, maar 24 doelpunten maken voor de ploeg van Arjan de Wit is toch wel uniek.

SIOS ’61 had al geen beste serie neergezet tijdens het veldseizoen dus Hemur Enge was het aan haar stand verplicht om de punten uit Velp mee naar huis te nemen. Echter inmiddels is bekend dat de Amerongers vrij wisselvallig kunnen optreden en onderschatting lag zeker op de loer.

Deze wedstrijd markeerde ook de rentree van Wim Martijn Hilligehekken binnen de lijnen van Hemur Enge. Hij moest vanwege een ernstige blessure worden gemist aan Amerongse zijde, maar mocht zijn eerste minuten nu zelf belonen met een tweetal doelpunten. Buiten dit hoogtepunt waren er weinig hoogstandjes te melden over deze wedstrijd. Wel een aantal mooi gecombineerde doelpunten, maar het publiek werd zeker niet getrakteerd op een mooie korfbalspel. Een heel aantal tegendoelpunten werden via de arbiter genomen en zeer verre afstandschoten.

Met een eindstand van 12-24 kon coach de Wit tevreden zijn, maar de ploeg hunkert naar beter spel.

Volgende week ontvangt Hemur Enge de studenten uit Wageningen. Hemur Enge trof Débaldérin ook al op het veld. Deze wedstrijd eindigde in een ruime overwinning, 21-12. Zaak voor de ploeg om scherp te blijven en volgende week het thuispubliek wel te trakteren op mooi korfbalspel.

Doelpunten: Tim van Mourik 6, Erwin Reede 6,  Jeroen Bode 4, Wim Martijn Hilligehekken 2, Linda Nell 2, Lisanne Jansen 2, Kim van Lienden 1 & Simone Peterman 1.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *