Hemur Enge sluit oefenperiode verliezend af

Amerongen – De tweede en ook laatste oefenpot in de voorbereiding op het zaalseizoen werd afgelopen dinsdag door het eerste team van Hemur Enge verloren. In een goede wedstrijd was 3e klasser Arena 1 net een maatje te groot.

Hoewel een gelijkspel misschien een betere weerspiegeling van de wedstrijd zou zijn geweest had Hemur Enge het op deze dinsdagavond zwaar. De tegenstanders uit Rhenen waren gelukkiger in de afronding terwijl Hemur Enge bij juist het meer verzorgde spel op de mat bracht.

Bij de rust keek Hemur Enge dan ook tegen een achterstand van 2 punten aan. Toch wist Hemur Enge met nog 15 minuten op de klok de stand weer gelijk te trekken, 13-13. Helaas bleek Arena in de laatste fase scherper en trok het verschil weer naar 2. Hemur Enge trachten nog vol te gaan voor de afvallende bal, maar door verkeerde keuzes bezegelde dit juist hun lot.

Een eindstand van 17-19 roept bij Hemur Enge gemengde gevoelens op. 17 doelpunten scoren is natuurlijk prima, maar het hoge aantal tegendoelpunten is een puntje van aandacht. De competitie start voor Hemur Enge op zaterdag 12 november in Velp. Hier treffen zij SIOS’61 1.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *