Hemur Enge pakt uit in Helmond

Helmond – Na het verlies tegen SGV was het deze week hoog tijd voor de ploeg van Arjan de Wit om orde op zaken te stellen. Na een flinke rit mochten te Amerongers aantreden tegen de korfballers uit Helmond. Het grasveld van O.E.C. was hiervoor het strijdtoneel.

Hemur Enge pakte via Lisanne Jansen vrij snel de voorsprong in de wedstrijd en liet deze gelijk niet meer los. Hemur Enge bleek al snel de betere ploeg, maar de korfballers van O.E.C. gaven zich niet makkelijk gewonnen. Hierdoor konden de Amerongers de voorsprong niet verder uit te bouwen tot een gat van 2.

Een prachtige afstandschot van Tim van Mourik bepaalde een ruststand van 6-8. Coach Arjan gaf de ploeg als opdracht mee om de voorsprong verder uit te bouwen en zo rustiger te wedstrijd uit te kunnen spelen.

Dit lukte de ploeg vrij aardig, René Nell wist via een aantal fraaie afstandschoten de voorsprong uit te breiden. Hierdoor liep Hemur Enge vrij snel uit en gaven de korfballers uit Helmond zich ook gewonnen.

Net voor het laatste fluitsignaal wist ook Linda Nell nog de korfbal te vinden, een persoonlijke overwinning, in weer haar eerste wedstrijd voor Hemur Enge. Haar doelpunt betekende een eindstand van 9-16.

Volgende week treft Hemur Enge in eigen huis de buren uit Doorn. Om half 4 start de wedstrijd tegen KCD 1 op de Burgwal.

Doelpunten: René Nell 6, Lisanne Jansen 4, Tim van Mourik 3, Kim van Lienden 2, Linda Nell 1

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *