Hemur Enge ontsnapt aan verlies

Doorn – Hoewel Hemur Enge de gehele wedstrijd de bovenliggende partij was in de laatste editie van de Heuvelrugderby van dit seizoen, is dit niet af te zien aan de uitslag. Een magere eindstand van 11-12 is niet iets weer de Amerongerse korfballers trots op mogen zijn.

Het was ook KCD die in de begin fase van de wedstrijd de leiding nam met een 3-1 voorsprong. Echter Hemur Enge stelde snel orde op zaken door deze achterstand om te buigen in een 3-8 voorsprong. Echter vanaf dit moment stokte het bij Hemur Enge. De rust werd dan nog wel ingegaan met een 5-9 voorsprong, maar je kon goed merken dat niet veel spelers aan Amerongse kant lekker in de wedstrijd zaten.

In de tweede helft leek het ook mis te gaan. KCD kwam in de eindfase zelf terug tot 11-12, waar Hemur Enge zeer veel moeite had om de korf te vinden. Zeker toen ook een strafworp onbenut bleef leek het mis te gaan. KCD kende gelukkig ook genoeg zwakke momenten waardoor zij geen aanval meer op konden zetten.

Hemur Enge mocht dan toch de punten meer naar huis nemen, maar weet dat er in de komende wedstrijden beter moet worden gepresteerd. Een gehavend KCD kon nog worden verslagen maar tegen Débaldérin en OJC zal er uit een ander vaatje moeten worden getapt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *