Hemur Enge loopt uit op concurrentie

Utrecht – Bij de hervatting van de veldcompetitie heeft Hemur Enge gelijk een kleine gaatje kunnen slaan met de concurrentie. In een matig duel werd medekoplopper Hebbes in Utrecht met 13-18 verslagen.

Hoewel de wedstrijd tussen de studenten uit Utrecht en de korfballers uit Amerongen misschien geen spektakel was, liet de ploeg van Arjan de Wit wel zien dat zij ook de matige wedstrijden prima kunnen winnen. Op routine werden er toch 18 doelpunten gescoord, hetgeen toch een behoorlijk aantal is gedurende het veldseizoen.

Het was Hebbes die de wedstrijden opende, maar Hemur Enge zette dit al snel recht en kwam vervolgens qua score niet meer in problemen. Een 6-10 ruststand was comfortable, maar Hemur Enge wilde eigenlijk meer en kwam de krachtverhouding was dit ook prima mogelijk.

Maar ook in de tweede helft kreeg Hemur Enge het niet voor elkaar om lekker in hun spel te komen. De wedstrijd ging dan ook als een nachtkaars uit, met als resultaat een prima overwinning op de mede-koploper.

Volgende week treft Hemur Enge SGV in eigen huis. De Culemborgers zijn een maand geleden ook op bezoek geweest in Amerongen. Op dat moment was Hemur Enge veel te sterk, maar SGV blijft een gevaarlijke ploeg en bij Hemur Enge loopt het nog niet zo goed als tijdens het einde van het zaalseizoen. Hemur Enge zal dus ook volgende week weer alle zeilen bij moeten zetten om het thuispubliek op een mooie wedstrijd te trakteren.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *