Hemur Enge houdt toppositie vast

Wageningen – Afgelopen zaterdag wist het vlaggenschip van Hemur Enge de punten mee naar huis te nemen vanuit Wageningen. Débaldérin is inmiddels een bekende tegenstander van de Amerongers en spelen een goed en leuk korfbalspel. Het is dan ook verbazend dat de ploeg weinig punten pakt, terwijl zij meer verdienen.

Débaldérin pakte ook binnen enkele minuten een 3-0 voorsprong en liet Hemur Enge een beetje in verbazing achter. Gelukkig werd het op tijd wakker en bogen zij de achterstand om in een 6-9 voorsprong met de rust. Na de rust vergrootte Hemur Enge vrij snel hun voorsprong en leek de wedstrijd gespeeld. Echter de studenten werkten hier niet aan mee en brachten de stand weer gelijk, 13-13. Hemur Enge beschikte echter over de langste adem en wisten de wedstrijd met 15-18 te beëindigen.

Aankomende zaterdag treft Hemur Enge in eigen huis de korfballers uit Zelhem. De eerste wedstrijd tegen SEV werd na een felle strijd gewonnen, maar tot het einde van het seizoen zal iedere wedstrijd moeten worden ervaren als een finale om nog mee te kunnen blijven doen om de titel.

Doelpunten: Kim van Lienden 5, Lisanne Bode 3,  Jeroen Bode 2, Wim Martijn Hilligehekken 2, Tim van Mourik 2, Linda Nell 2, René Nell 1 & Simone Peterman 1.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Checkbox GDPR is verplicht

*

I agree