Hemur Enge houdt koppositie vast

Amerongen – Na verlies van KCD en een ruime winst op Hebbes, bekleden de Amerongers nog altijd de eerste plek. Sowieso al een knappe prestatie, maar de ploeg wil meer, zeker nu dat het kampioenschap in het zicht is. Toch blijft voor Hemur Enge iedere tegenstander een uitdaging, zo ook de tegenstander van afgelopen zaterdag: Groen Zwart uit Borne.

In de twee zaal wedstrijden tegen deze ploeg had Hemur Enge het ook niet makkelijk en hoewel de eindstand – 20-13 – een makkelijk middag voor Hemur Enge lijkt, was dit geenszins het geval. Want met een ruststand van 8-8 kon de ploeg allerminst tevreden zijn. Ook na de hervatting van de wedstrijd leek Hemur Enge nog niet lekker in het haar spel te komen. Groen Zwart kwam tegen alle kans in op een voorsprong.

Dit bleek echter het startsein voor Hemur Enge te zijn, doelpunten die eerder niet vielen konden nu wel worden verzilverd en mooie combinaties werden ten toon gespreid aan het trouwe publiek. Hemur Enge wist eigenlijk vrij gemakkelijk de wedstrijd af te ronden.

Na de wedstrijd kwam al snel het nieuws dat concurrent KIOS ook punten had gepakt, waardoor de strijd om de titel onverminderd spannend blijft. Het verschil tussen beide ploeg bedraagt één punt.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *