Hemur Enge deelt de koppositie

Amerongen – Voor de wedstrijd Hemur Enge 1 – SIOS ’61 1 werd al duidelijk dat koploper SKV 1 had verloren bij korfballers uit Doorn, tel hierbij de winst van Hemur Enge tegen SIOS op en de spanning is geheel terug in poule 4E. Samen met KCD en SKV bekleedt Hemur Enge de koppositie.

De wedstrijd tegen SIOS’61 1 werd ondersteunt door de F1. Zij waren ditmaal de team van de week en liepen samen op met de spelers van het eerste team. De wedstrijd tegen SIOS verliep in de eerste helft moeizaam. Kansen bleven onbenut, terwijl deze wel veelvoudig aanwezig waren. Een matig ruststand als gevolg.

Na de rust vielen de doelpunten aan de Amerongse kant beter en kwam SIOS’61 meerdere malen niet aan aanvallen toe. Een eindstand van 20-11 was dan ook een prima uitslag waarmee de ploeg van Arjan de Wit volgende week weer verder kan.

Hemur Enge ontmoet dan de studenten uit Wageningen. Tijdens het veldseizoen werd er gemakkelijk gewonnen van Débaldérin, maar tijdens de eerste ontmoeting in de zaal lieten de studerende korfballers zien dat zij behoorlijk gegroeid waren. Zaak voor Hemur Enge op ditmaal scherper te beginnen om mee te kunnen blijven doen in de strijd om het kampioenschap.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *