Hemur Enge blijft in race voor de titel

Wageningen – Tijdens het zaalseizoen had Hemur Enge het nog moeilijk met de studenten uit Wageningen. Echter tijdens deze ontmoeting bood Débaldérin 1 weinig tegenstand. Hemur Enge wist vrij gemakkelijk te winnen met 7-20.

Een verrassing voor het vlaggenschip van Hemur Enge was de ondergrond waarop de wedstrijd afgelopen zaterdag werd afgewikkeld. Débaldérin 1 beschikte helaas alleen over een stukje restgroen tussen de kunstgrasvelden. Echter de ondergrond was eigenlijk zeer goed te noemen. Ondersteund door een lekker zonnetje en een vaste groep supporters liep Hemur Enge in de eerste helft uit naar een 2-10 voorsprong. Coach Arjan de Wit bleef er tijdens de rust op hameren dat Hemur Enge de tegenstander niet moest gaan onderschatten en de ploeg nam dit mee naar het tweede gedeelte van de wedstrijd.

Wederom troffen wisten de Amerongers 10 doelpunten te scoren, hoewel de twintigste eigenlijk vanaf de bank kwam. Met een 7-20 eindstand kon de Wit tevreden zijn: “Débaldérin was een moeilijk tegenstander tijdens het zaalseizoen, we hebben laten zien dat we gegroeid zijn” aldus de leermeester van Hemur Enge.

Volgende week treft Hemur Enge 1 de medekoploper in de laatste reguliere wedstrijd van het seizoen. OJC’98 was in oktober nog een maatje te groot voor Hemur Enge, maar de Amerongers kende een beter zaalseizoen. Bij winst is Hemur Enge kampioen, bij verlies OJC’98. Bij een gelijkspel zal er mogelijk nog een twee of zelfs driekamp worden gespeeld. Nog genoeg spanning in poule 4F!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Checkbox GDPR is verplicht

*

I agree