Hemur Enge A1 vs Victum A3

IMAG0413Zaterdag 6 februari, de return tegen de ploeg uit Houten stond op het programma. De uitwedstrijd ging nog heimelijk verloren tegen deze ploeg. Volgens de overleveringen speelde het geel-zwarte octet als een natte krant die wedstrijd, vandaag dus zaak om het een en ander recht te zetten.

Hemur Enge schoot in ieder geval als een raket uit de startblokken. Binnen een seconde of 7 kon het eerste doelpunt genoteerd worden. Kelvin passde meteen vanaf de uitname op de aangeef en nam in een rechte lijn een sprint om daarna een doorloopbal te scoren. Niet lang daarna deed dezelfde Kelvin het trucje nog eens dunnetjes over, alleen niet vanaf de middencirkel, 2-0.

Sam scoorde vanaf de stip de 3-0 en Lars deed dat middels een doorloopbal.

Het werd vrij snel duidelijk dat HE het niet zwaar zou gaan krijgen deze middag, Victum was niet bij machte om het HE lastig te maken en deed veelal geforceerd aanvallen. HE maakte daar dankbaar gebruik van door veel ballen te onderscheppen en veel 1-schotsaanvallen af te vangen.

Anouk en Sam scoorden ieder voor rust nog twee maal en de na de eerste 30 minuten stond er 8-0 op het scorebord.

Na rust was het weer HE die het eerste doelpunt liet noteren en dit maal via Sjoerd die even daarvoor al een levensgrote kans had gemist maar deze poging wel verzilverd zag worden, 9-0.

Hemur Enge nam gas terug en dat resulteerde in het eerste doelpunt van Victum, 9-1. Aan het speelbeeld veranderde echter weinig, het was eenrichtingsverkeer richting de korf van Victum maar veel doelpunten kwamen daar niet uit. Uitzonderingen daarop waren Lars en Sam, 11-1.

IMAG0408De wedstrijd, die allang niet meer spannend was, duurde zo voort en scores van Sjoerd, Koen en Anouk 2x zorgden ervoor dat er toch nog wat te beleven viel in de 2e helft.

Victum had inmiddels ook nog 2x gescoord en bij een 15-3 stand vond de uitstekend leidende scheidsrechter het welletjes en kwam deze wedstrijd tot zijn einde.

Een makkelijke overwinning voor de spelers van Hemur Enge, of dat volgende week weer zo makkelijk zal gaan moet nog blijken. Zaterdag weten we het.

Scores: Anouk Ruitenbeek (4) Sam (4) Kelvin (2) Sjoerd (2)  Lars (2) Koen (1)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Checkbox GDPR is verplicht

*

I agree