Grote Club Actie

hemur-enge-club-actie

Wie

Alle leden van Hemur-Enge krijgen een verkoopboekje

Wat

In het boekje zie je vakjes waarin je de gegevens kunt noteren van de personen die loten kopen. Eén lot kost € 3,00. Hemur-Enge  krijgt hiervan € 2,40. Dus als je tien loten verkoopt, is € 24,00 voor de vereniging. De koper kan de loten via automatische incasso betalen. Let op dat het bankrekeningnummer duidelijk leesbaar is.

Incasso

Als de koper via automatische incasso betaalt, moet hij/zij zijn IBAN invullen en handtekening plaatsen. Als jij klaar bent met verkopen, lever je het verkoopboekje in bij je trainer/coach. De vereniging moet die boekjes in het systeem verwerken en de loten bestellen. Je hoeft geen loten meer langs te brengen, dit gaat automatisch. De Grote Clubactie incasseert éénmalig het bedrag bij de lotenkoper, die het lotnummer op zijn/haar bankafschrift ontvangt.

Vergeet de bedankbriefjes en zegels niet uit te delen aan alle kopers

Natuurlijk willen mensen graag weten wat ze kunnen winnen met hun lot. De hoofdprijs is € 100.000! Kijk op www.clubactie.nl voor de andere prijzen die er te winnen zijn. 

Waar
Je mag je loten verkopen aan wie je maar wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren enz.!

Is je boekje vol en ken je nog meer mensen die een lot willen kopen? Bij Diane Putman (Het engelse Werk 28) kun je nog een tweede verkoopboekje vragen.

Wanneer
De Grote Clubactie begint op zaterdag 15 september, vanaf dan kan je beginnen met het verkopen van je loten. Hoe eerder je begint, des te minder kans heb je dat iemand anders je vóór is geweest.

En jij?

Je hoeft niet per se een lot te kopen om een prijs te winnen, want ook met verkopen van je loten kun je een prijs winnen:

  • Eerste prijs: Kadobon Snoei t.w.v. € 20,00
  • Tweede prijs: Kadobon Snoei t.w.v. € 15,00
  • Derde prijs: Kadobon Snoei t.w.v.  € 10,00

Voor elke 20 loten die je verkoopt krijg je een Snoei -Kadobon t.w.v. € 5,00 .

Heel veel succes met verkopen!!

Namens de Grote Clubactie Comissie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *