Geen droomstart Hemur Enge 1

Onder leiding van de nieuwe trainer, Dennis Vermeulen, kenden Hemur Enge 1 afgelopen zaterdag geen droomstart bij aanvang van de veldcompetitie. Het nieuwe team ging ten onder tegen de Eemvogels 1, welke ook promoveerde vanuit de vierde klasse.

Waar vooraf nog gezamenlijk een uitstekend verzorgde lunch werd genuttigd waren de Amerongse korfballers al snel een illusie armer.

Hemur Enge kwam snel met 3-0 achter, maar via doelpunten van Erwin Reede kon de ploeg de stand nog gelijk trekken. Helaas werd het al snel duidelijk dat De Eemvogels veel scherper was in de afronding dan de Amerongers. Hemur Enge keek dan ook tegen een 12-6 achterstand aan toen de thee werd opgezocht.

Hemur Enge kon helaas ook na de rust het tij niet keren. De jonge ploeg had zeer veel moeite om tot scoren te komen en ook het samenspel liet te wensen over. De neuzen leken niet allemaal dezelfde kant op te staan. In de tweede helft werd geen enkel velddoelpunt gescoord, de korf wel alleen getroffen via een strafworp. Ook het spel bij de thuisploeg haperde met vlagen, maar Hemur Enge wist hier niet van te profiteren. Eindstand: 18-7.

Volgende week staat de eerste thuiswedstrijd op het programma. Hemur Enge 1 zal de trainingen moeten gebruiken om veel zaken recht te zetten om een goede pot neer te zetten tegen de bezoekers uit Nieuwegein, Koveni.

Foto’s

Doelpunten: Erwin Reede 4, Jeroen Bode 1, Ruben Dillen 1 & Tim van Mourik 1.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *