Een zaterdag op pad

Komend weekend zijn de teams van Hemur Enge weer op pad! De F1 gaat naar Tweemaal Zes, deze ploeg heeft evenveel punten verzameld als onze F1, kansen dus op een overwinning. Ook voor de E-teams liggen er vol op kansen. Na de knappe overwinning op MIA is zeker de E1 erop gebrand om de punten meer naar huis te nemen vanuit Utrecht.

De C1 was vorige week vrij, maar mag deze week weer aan de bak. De C’tjes kennen een zeer wisselvallig seizoen. De ploeg bezet op dit moment een vijfde plaats en gaat zaterdag op bezoek bij de nummer 2, KCD C1. Deze ploeg heeft maar twee keer verloren, maar waarvan 1 tegen Hemur Enge!

De A1 speelt tegen het lager geplaatste Viking A2, maar dit is pas de eerste ontmoeting tussen beide ploegen. Het kan dus nog alle kant opgaan. Maar wil de ploeg mee blijven doen om de titel in poule A3D dan zal het zeker de punten uit Wijk bij Duurstede mee moeten nemen.

Het 1e ontmoet dan de studenten uit Wageningen. Tijdens het veldseizoen werd er gemakkelijk gewonnen van Débaldérin, maar tijdens de eerste ontmoeting in de zaal lieten de studerende korfballers zien dat zij behoorlijk gegroeid waren. Zaak voor Hemur Enge op ditmaal scherper te beginnen om mee te kunnen blijven doen in de strijd om het kampioenschap.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *