Een vernieuwd Hemur Enge 2 begint aan de competitie……

Een nieuw team, bestaande uit: René, Frank, Erwin, Jessica, Miranda, Hella en Gera. Standaard dus 1 heer tekort en dat is jammer. Gelukkig is de A altijd bereid om in te vallen, super jongens!

Op 5 september werd de eerste wedstrijd gespeeld tegen de Meeuwen 6. Met invallers Kelvin, Sam, Anouk en Hanna werd, tegen een jeugdige tegenstander, gewonnen met 11-9. René gooide er na een stroef begin maar mooi 3 in het mandje! Het begin is er.

Vervolgens op maandag 14 september uit naar Arena. Tja, niet een favoriete avond voor ons en dat blijkt wel uit het feit dat deze wedstrijd met 13-12 verloren werd. Erwin was topscoorder met 4 doelpunten. Hanna, Pieter, Sam en Femke gingen mee. Waarbij Femke de pech had dat ze bij haar invalbeurt haar knie overstrekte en er weer uit moest. Jongens wat zijn we toch blij met de A die er iedere keer weer bij is. Gevoelig detail: de wedstrijd werd gefloten door hoofdtrainer Dennis Vermeulen! Leuk detail: Hannie en Kim waren supporter, top!

Naar DVO moesten we op woensdag 23 september, weer een doordeweekse avond en dat doet ons niet echt goed. Er waren deze keer geen reserves maar dat was ook niet nodig gelukkig. Met Pieter in het team kwamen we slecht uit de startblokken op een klein veld. Vooral het 2e aanvalsvak had hier moeite mee. De tweede helft ging super! Miranda gooide er 3 mooi in. Er werd veel gescoord door alle spelers, helaas net te weinig, uitslag 18-17.

Tegen Hebbes namen we ons voor om weer eens te winnen. Met Jeroen als de 4e heer en Bertine voor Miranda werd het een makkie. Anouk en Hanna vielen ook in. Leuk detail: Jessica maakte er 3! En haar vakgenote Hella zelfs 4.  Ook Frank was helemaal op dreef met 6 doelpunten. Uitslag 20-7.

Uit naar Sparta Nijkerk, een verloren wedstrijd waarop de scheidsrechter die blijkbaar haar eerste wedstrijd floot haar stempel drukte, Kelvin en Pieter deden mee. Mede dank zij het goed aangeven van René scoorde Gera er 4. Het was niet genoeg om te winnen helaas.

Dus wilden we de laatste wedstrijd van het veldseizoen goed afsluiten en dat is gelukt! Paul deed mee en het werd een wedstrijd met veel doelpunten! Paul maakte er 7.  Wel moest er in de rust even voor gezorgd worden dat iedereen weer “scherp” werd in deze makkelijke pot maar respect dat dat zo keurig is opgelost! Hemur Enge 2: ondanks onze verschillende persoonlijkheden en de doordeweekse wedstrijden hebben we het goed gedaan, mede dank zij de hulp van onze invallers, daarvoor hartelijk dank natuurlijk. Miranda: jammer dat je stopt, wel heel begrijpelijk maar we zullen je missen!! Wat het in de zaal gaat worden, we zijn benieuwd…….hebben er wel zin in!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Checkbox GDPR is verplicht

*

I agree