Een jaartje voorzitter…

Seizoen 2015-2016 loopt dan nu toch echt ten einde… Na de laatste wedstrijden van afgelopen weekend, staat nu alleen het Kesterentoernooi en natuurlijk het Jeugdkamp nog op het programma.

Zelf merk ik dat een korte break van de wedstrijden en training op dit moment wel welkom is. De spiertjes voelen elke ochtend toch wel erg stijf…tsja dat zal wel persoonlijk zijn. Toch weet ik dat het over een paar weekjes al weer begint te kriebelen! En met een nieuwe hoofd en assistent trainer mag ik wel werken aan m’n conditie in de zomermaanden. Uiteraard gaan we trainer Dennis Vermeulen zeker missen bij Hemur Enge. Hij gaat zijn studie voorgang geven op al het korfbalgeweld, maar we hopen dat hij op zaterdag nog af-en-toe een uurtje vrij kan maken om zijn wonderkinderen aan te moedigen.

Als het voor mij al begint te kriebelen dan moet dan helemaal gelden voor de mensen die dit seizoen hebben opgezegd. Natuurlijk allemaal met goede redenen, maar het blijft toch jammer om ze allemaal weer te moeten gaan missen.

21 juni was ook de laatste wedstrijd van een heel aantal spelers van het tweede. De “oudjes” zoals ze vooral zichzelf bestempelen gaan toch echt na dit seizoen met pensioen. Zeer jammer natuurlijk, maar natuurlijk gaan ze niet “verloren” voor de vereniging. Stuk voor stuk echte club-mensen, welke allemaal hun steentje hebben bijgedragen om onze vereniging te maken tot wat het nu is. Persoonlijk heb ik met ze gespeeld, bestuurd, activiteiten georganiseerd, zelfs training van kregen en bijzonder veel plezier gehad.

Gezelligheid staat natuurlijk hoog in het vaandel bij Hemur Enge. Dit werd afgelopen zaterdag ook wel weer duidelijk toen het 1e het seizoen afsloot met een BBQ bij René. Tot in de late – of misschien vroege – uurtjes werden er goede gesprekken gevoerd, maar ook genoten van lekkere wijntjes.

Nu is het weer tijd om te kijken naar komend seizoen. Het bestuur heeft er in ieder geval zin in. Er staan wel pittige uitdagingen op het programma, maar dat maakt besturen ook uitdagend.

Rest mij jullie allemaal een hele fijne zomervakantie toe te wensen en natuurlijk diegene die nog in spanning zitten voor de examenuitslag: succes!

Je zal maar voorzitter zijn…

Jeroen Bode – jullie voorzitter

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *