Download Sportlinked

Hemur Enge raadt al haar leden aan de sportlink app (hij heet sportlinked) te downloaden uit de app store / play store en deze te gebruiken. Dit kan op je smartphone of op een tablet.

header-sportlinked-iphoneJe moet dan een account aanmaken met het e-mailadres dat je hebt opgegeven aan Hemur Engeen dat in Sportlink-Club staat. Bij de registratie kan naar je spelernummer gevraagd worden. Dit is het nummer dat op je spelerskaart staat en begint met een N. Voor jeugdleden kunnen de ouders de app aanmaken op naam van hun kind of kinderen.

Let op, een email adres kan maar door 1 persoon gebruikt worden. Heb je een familie e-mailadres, dan kan maar 1 persoon deze gebruiken. De andere personen die de sportlink app willen gebruiken, moeten een ander e-mailadres doorgeven aan de ledenadministratie.

Wijzigingen
Als je gegevens wilt laten wijzigen, geef dit dan door aan het secretariaat (m.maarssen@hemurenge.nl).

Wat kun je met de sportlink app?

  • Je hebt snel een overzicht van de wedstrijden die je nog moet gaan spelen, fluiten en/of coachen en van de resultaten van al gespeelde wedstrijden van je eigen team(s).
  • Je kunt het Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF) gebruiken van een team waar je in zit, bijvoorbeeld als speler of coach. De speler die het DWF doorvoert moet wel op aanvoerder (captain) staan. Vanaf nu werken alle teams met het DWF. Wissels in het team krijgen gaat via het selecteren van de spelers en dan de gekruiste pijlen aanklikken. De thuisploeg kan indien nodig de official wijzigen.
  • Als (jeugd)scheidsrechter moet je ook de app hebben om het DWF af te kunnen ronden. Maak dus een account aan als je een wedstrijd moet fluiten en je er nog geen hebt. Geef zoveel mogelijk van te voren door als je als scheidsrechter hebt geruild met iemand. Dit kan op r.ruitenberg@hemurenge.nl.
  • Je kunt snel het wedstrijdprogramma van Hemur Enge zien als je Hemur Enge bij je favorieten zet.

Geen papier meer
Door het gebruik van het DWF zijn de papieren wedstrijdformulieren komen te vervallen. Als een keer je DWF niet werkt, geef dan z.s.m. de stand door aan het secretariaat en de reden dat het DWF is mislukt. Ook de spelerskaarten zijn vervallen, in je app zit je digitale pas.

Privacy
Je kunt in de app zelf een aantal zaken aanpassen, waaronder het privacy niveau. Bij jongeren die op het moment van invoeren onder de 18 jaar zijn, staat dit standaard op privé. Van de andere leden staat het op normaal.
Je kunt dit zelf wijzigen in de app bij instellingen=> mijn gegevens=> mijn privacy niveau.
Welke privacy niveau’s er zijn en wat het in houdt, zie je hieronder.

Privé Normaal Open
Kunnen mensen zonder relatienummer van Sportlink mijn contactgegevens zien? Nee Nee Nee
Kan iemand van een andere bond mijn foto zien? Nee Nee Ja
Kan iemand van mijn eigen bond mijn foto zien? Nee Ja Ja
Kunnen teamleden mijn contactgegevens zien? Nee Ja Ja
Ben ik vindbaar via favorieten? Nee Ja Ja
Sta ik vermeld bij mijn team? Anoniem Ja Ja
Sta ik vermeld bij de statistieken van mijn team? Anoniem Ja Ja
Kan ik deelnemen aan wedstrijden? Ja Ja Ja
Staat mijn naam op het wedstrijdformulier? Ja Ja Ja
Kan een scheidsrechter die het wedstrijdformulier
van mijn wedstrijd invult mijn foto zien?
Ja Ja Ja

Geen (eigen) smartphone of tablet?

Uitleg
Snap je nog iets niet van de sporltinkapp en/of het DWF? Vraag dan even aan iemand die er al mee werkt of hij of zij het uit wil leggen. Vragen aan het KNKV over het DWF stel je via dwf@knkv.nl. Kijk voor de handleiding en info ook op http://www.knkv.nl/competitie/digitaal-wedstrijd-formulier/
Kom je er helemaal niet uit, mail dan naar het secretariaat, dan kijken we of we je kunnen helpen..

Succes met de sportlink app en het DWF.

 

 

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Natuurlijk proberen we jullie ook in 2017 weer van alles op de hoogte te brengen, volg nog steeds alles over onze vereniging  via de site, facebook, twitter, instagram en ook zeker de sportlinked app. […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *