C2 wordt kampioen na overwinning

Afgelopen dinsdag moest de C2 op bezoek bij Kesteren om daar de strijd aan te gaan met de plaatselijke korfbalvereniging. Bij winst zou de C2 kampioen zijn, dus het beloofde een spannende avond te worden.

Na een goede voorbereiding en een korte voorbespreking en onder toeziend oog van veel meegereisde supporters begon de wedstrijd. Hemur Enge nam gelijk het initiatief en het regende kansen voor de Amerongers, helaas werden deze kansen niet benut. Nadat er zelfs een stip gemist werd, nam Kesteren geheel tegen de verhouding in de leiding. Gelukkig maakte Femke daarna snel de gelijkmaker en kon de 2de aanval aan de slag. Ook dit vak kreeg kans op kans, maar weigerde om de bal in de korf te mikken.

Na de pauze hetzelfde beeld en wederom was het Kesteren dat een voorsprong nam. Gelukkig gooide Lilian de gelijkmaker binnen en kwam het vak van Sjoerd in de aanval, binnen 2 minuten tilden Femke en Sjoerd de stand naar 4-2 en leken de punten binnen. Een terecht gegeven en benutte strafworp bracht de spanning nog terug, maar verder lieten de Amerongers het niet komen en werd de wedstrijd vakkundig uitgespeeld.

Het kampioenschap was binnen en dit werd luidkeels gevierd door de spelers van de C2.

Omdat het vaste trainersduo Hanneke en Lisanne helaas niet bij de wedstrijd konden zijn, wordt het kampioenschap dinsdag aanstaande gevierd. Zonder deze trainers, die van deze ploeg een echt team hebben gemaakt, zou dat immers niet kunnen.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Checkbox GDPR is verplicht

*

I agree