Afgelasting (tweede helft) veldcompetitie

De additionele maatregelen, die het kabinet 23 maart aangekondigd heeft in de strijd tegen het coronavirus, hebben de volgende gevolgen voor onze korfbalcompetitie en -evenementen:

Oproep: sluit deuren tot 1 juni
Het KNKV roept alle korfbalverenigingen op om de deuren gesloten te houden tot 1 juni en last zelf tot die tijd alle KNKV-bijeenkomsten en bezoeken aan verenigingen af.

Afgelasting (tweede helft) veldcompetitie
Alle geplande wedstrijden in (het tweede deel van) de veldcompetitie worden dit seizoen afgelast, evenals alle toernooien en evenementen, behorend bij de veldcompetitie. Over de afwikkeling van de veldcompetitie – dus rangschikking en promotie- en degradatieregeling  – besluit het KNKV uiterlijk maandag 6 april, dezelfde einddatum die eerder aangekondigd is voor wat betreft de afwikkeling van de zaalcompetitie.

Update en FAQ
KNKV-voorzitter Rob Meijer zal deze week nader ingaan op de impact van het coronavirus en de bijbehorende kabinetsmaatregelen op onze korfbalverenigingen. Verder verschijnt op KNKV.nl spoedig een FAQ-overzicht (door verenigingen veel gestelde vragen en de antwoorden hierop).

Als bestuur betreuren wij we natuurlijk deze situatie, maar gezien de nationale gezondheid is een andere optie niet mogelijk. Uiteraard zal Hemur Enge de komende weken geen trainingen of andere activiteiten organiseren.

De Jeugdcommissie zal wel inzetten op het jaarlijkse jeugdkamp, welke zal plaats vinden ná 1 juni, we hopen dan inmiddels in betere tijden te verkeren.

Uiteraard zijn het spannende tijden en misschien juist dan wil je je vrienden en teamgenoten opzoeken, gelukkig leven we ook in een tijd waarin technologie ons hierbij kan helpen.

Denk in deze tijd aan elkaar, pas op elkaar en blijf gezond.

Namens het bestuur van Hemur Enge,

Jeroen Bode
Voorzitter