A1 wint van koploper

Afgelopen zaterdag stond er voor de A1 van Hemur Enge een belangrijke wedstrijd op het programma. De ploeg mocht afreizen naar Culemborg om daar de degens te kruizen met de A1 van SGV. Van deze koploper werd er Amerongen nog nipt verloren, maar Hemur Enge was gebrand op een overwinning, hoewel de trainingsopkomst anders deed vermoeden.

Ook het duo langs de kant was voor het eerst compleet bij een uitwedstrijd. Alle lichten stonden dus op groen! In het voorprogramma verloor de C2 helaas van SGV en het duurde even voor dat er een scheidsrechter was gevonden, maar de start van Hemur Enge was flitsend! De ploeg stond al snel met 0-2 voor via snel en goed spel. Het werd al snel duidelijk dat SGV A1 weinig verdedigend werk zou gaan verrichten, want zij bleven op 3 meter voor de korf hangen. Vol op kansen op het schot!

Helaas liet de afronding wat te wensen over en door slechte plaatsing en soms domme fouten wisten de junioren uit Amerongen niet uit te lopen. Bij het rustsignaal stond de A1 dan wel voor, maar het werd tijd dat de ploeg uit zou gaan lopen.

Dit bleef helaas ook in de tweede helft uit. Hemur Enge had er veel moeite met de afronding, maar verdedigend hadden de A1 er weinig moeite mee. In de slotfase kwam Anouk in het veld voor Djoeke nadat zij de stand om 7-8 had gebracht.

Dit werd ook gelijk de eindstand van de wedstrijd, waarin de overwinning op geen enkel moment in gevaar is geweest, maar ook een spetterende wedstrijd ook uitbleef.

De A1 bekleed op dit moment de eerste plek, volgende week moeten de A’tjes deze plek verdedigen tegen Viking A2.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *