Update: Programma zaalseizoen 16-17

Let op! Bij een aantal poules zijn er vanuit het KNKV toch nog een aantal wijzigingen doorgevoerd. Kijk goed of jouw programma nog steeds klopt.

————————————-

Vanaf heden staat het programma inclusief vervoer en scheidsrechters weer voor u klaar op deze pagina. Uiteraard kunnen hier nog wijzigingen in plaats vinden, houdt daarom altijd uw e-mail in de gaten.

Ook kunt u zich weer inschrijven voor de zaalwachtdiensten via onze website. Vorige seizoen heeft het bestuur een aantal tips mogen ontvangen over de zaalwachtdiensten. Hiertoe hebben we besloten dat er diensten dit seizoen korter zullen zijn. Uiteraard betekent dit wel dat er meer mensen per dag nodig zijn. Maar ook dit seizoen rekenen wij weer op jullie medewerking. Mocht u vragen over de zaalwachtdiensten hebben, dan kunt u terecht bij Miranda Maarssen, m.maarssen@hemurenge.nl

Mocht je geruild hebben met het vervoer of met het fluiten geef dit dan alsjeblieft door, want dan krijg iedereen de goede herinneringsmailtjes. Wijzigingen in het vervoer kunnen worden doorgeven op jeugdwedstrijdsecretariaat@hemurenge.nl, wijzigingen in het fluiten kunnen worden doorgegeven op r.ruitenberg@hemurenge.nl

Let op! De ingang van de sporthal is verhuist. Je kunt de sporthal betreden via de ingang van de bibliotheek en/of via de Proloog. Kom je met de auto? De parkeergarage van de Allemanswaard is te bereiken via de ingang aan de Koenestraat.

Alvast bedankt voor alle medewerking, zeker ook aan de scheidsrechters en trainers/coaches die ook dit seizoen weer hard hun best zullen doen.

Met sportieve groet,

Bestuur Hemur Enge

Vragen? Over…
Zaalwacht: m.maarssen@hemurenge.nl
Vervoer: jeugdwedstrijdsecretariaat@hemurenge.nl
Fluiten: r.ruitenberg@hemurenge.nl
Afmelden voor een wedstrijd: jeugdwedstrijdsecretariaat@hemurenge.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *